religion gjør folk syke og gale

med de hendelser som pågår rundt om i verden vil jeg gjerne ha sagt mitt om religion.. har sittet litt på sidelinjen og tittet på det som har foregått med mohammed tegninger også videre, religion er ikke godt for noe..nesten.. det kan få narkomane rusfrie, og alkoholikere tørre men der stopper det.. folk kan godt for min del være personlig kristen det er ikke det jeg mener.. men når det går over i det ekstreme er da det begynner og bli farlig.. trangen i et menneske etter å finne noe, en søken som  ligger latent i alle fører mennesker inn i situasjoner som religion.. menneskene er i konstant søken etter en mening i livet, selv jeg er det.. jeg vil gjerne tro at vår misjon ikke ender 9 fot under torva.. det trenger jeg og tro.. men videre ut fra det vet jeg ikke hva jeg skal tro.. Men religiøse mennesker mener at hver lille ting i livet er Guds handling, er det gode ting er det gud som gjør det for og belønne e.l , er det vond ting er det Gud som prøver deg for og teste din tro.. det er sikkert godt og kunne ha det slik, men det er ikke livet for meg.. jeg liker og kunne tro at hvis du lever livet på en slik måte at du gleder andre og gjør ditt for at andre skal ha det bra, ja da har du levet et riktig liv.. ikke det at jeg vet hva dette skal føre til.. muligens man kommer til "himmelen" eller kansje blir gjenfødt som en blomst som du kan lukte på? hvem vet, jeg vet bare at alle trenger et eller annet og tro på , enten det er ei sprøyte i armen, fredags pilsen eller Gud, her ble det mye utenomsnakk.. det jeg egentlig ville var og vise denne filmen som viser hvor på villspor (fra mitt synspunkt) det går ann og bli.. og hvor mye skade religion kan påføre visse personer når det blir tatt for allvorlig og blir fanatisk istedenfor bare en livsretning

Kommentarer:
Postet av: monica

syke syke syke dame...

02.07.2006 @ 22:09
Postet av: Martin

Helt utrolig. Altså, hun gleder seg over at mennesker dør. INGEN som følger i Jesu fotspor kan glede seg over at folk dør. Det er absurd.Det kommer også frem at menigheten hennes hater jøder. Jesus var og er jøde, og det står i bibelen at kristne skal elske Guds folk. Jeg vil til og med gå så langt som å si at vi kristne kan med rette kalle oss jøder, for vi har blitt innpodet i treet, eller for å si det på en annen måte; vi har blitt et lem i Guds legeme.Man så på henne at hun ikke var mentalt frisk. Jeg håper hun vil finne Jesus, og vende seg bort ifra sin ubibelske psykopatiske tankegang og væremåte. Det er dessverre slik at Satan angriper og får enkelte kristne også til å bli for ekstreme (som ikke må forveksles med ordet "fundamentalistiske", da dette er det riktige å være)Jeg blir flau på vegne av kristendommen, når jeg ser hvordan enkelte kristne kan utvikle seg. Jeg ber og håper om at jeg selv utvikler meg i riktig retning med Guds hjelp.Vil ellers legge til at Kristendommen er såvisst en religion, med sine normer og retningslinjer for hvordan samfunnet skal være, men den er i mye større grad en livsfilosofi, som går på det personlige plan. Ingen kan tvinges til å bli kristen, dèt valget må de ta selv. Gud har gitt oss valgfrihet, derfor skal ingen tvinges til å "ta imot ham."

15.07.2006 @ 21:28
URL: http://www.gudslam.abcblogg.no
Postet av: sveiners

det som blir litt av problemet er at mye av det som står i bibelen kan tolkes på forskjellige måter, men som du sier så er det som er hovedpoenget er at det skal være frivillig og det er bra.. men med alle mulig måter og tolke det på skjærer det desverre ut slik som dette..

16.07.2006 @ 22:34
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: Martin

Ja, sant dèt. Dessverre tror jeg at det er meningen at det skal være slik. Ikke fordi gud er sadistisk eller noe, men fordi vi mennesker er så forskjellige som vi er. Dette vet han, og dette vet vi. Kun han vet sannheten, og vi tror vi har den hver for oss. Jesus sier at de to viktigste budene i kristendommen er det å elske gud og så det å elske sine medmennesker. Sistnevnte-altså nestekjærligheten og medmenneskeligheten- kalles også den gyldne regel. Det er livsfarlig i de områder, der den ikke eksisterer eller har blitt fjernet.

17.07.2006 @ 02:41
URL: http://www.gudslam.abcblogg.no
Postet av: gunvor

Hei gode Svein Harald.

Ja dette er jo et av de ekstreme utskuddene . Hun er jo syk i sinnet denne damen.

Det jeg har sett når jeg leser bibelen er jo det stikk motsatte av denne kvinnens uttalelser.

Det er så flott at Guds ord (bibelen) er en retningsnor for den som velger å tro på dette.

Selvsagt om en leser sånn det står skrevet og ikke lager en krim ut av det.

Vi mennesker må ta valget hver enkelt av oss.

Ja alle har vi behov for å ha noe å tro på.

Det er godt at hver enkelt kan velge det gode i livet. Men er absolutt enig i at sånne mennesker som denne damen i filmen ødelegger for dem som har det godt i sin tro. Troen er jo et hjerteforhold til det en tror på og som en føler hjelper i livet.

Vi er jo mennesker og har alle forskjellig utgangspunkt. Men for meg er det godt å ha et holdepunkt på en måte- som er min vei. Det er kanskje utgangspunktet til denne kvinnen som er skadelig.Hva er hennes bakgrunn ? Det er ganske besnærende å se på mange hvordan de kler ordet inn i det de ønsker seg i livet.Derfor er det best å lese skriften slik den står. Blir antagelig mer radikalt og mer rett på sak enn vi er vant til. Men er også spennende. Men siden det er fritt å velge her i livet- kan en ødelegge for mange som leter etter det trygge og rettferdige. Det er itte godt å vara mennesje nei. Men du er tøff som tar det opp. Mange velger å overse det meste her i verden.

Troen kommer av det en leser, hører og ser og så må en velge. Jeg tror på Jesus ikke bare fordi jeg lærte det hos fosterforeldrene men fordi det er valget jeg tok og holder ved. Men det står skrevet : Og størst er kjærligheten. Klem fra gammeltante

03.02.2011 @ 09:56

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1556801